Over ons

Skydancer Express

Skydancer Express is de leverancier van beweegbare reclame. Zoekt u een skydancer, skytube, skyman of lichtpilaar voor uw promotie doeleinden? U kunt bij Skydancer Express eenvoudig en snel uw eigen product samenstellen met de ontwerp generator. Ook voor een model op maat zijn wij u graag van dienst. Neem contact met ons op om uw wensen door te spreken zodat wij vrijblijvend een design voor u kunnen maken.

Eigen naaiatelier

Skydancer Express beschikt over een groot naaiatelier van 160 m2 en heeft naaisters in dienst die uitsluitend werken met professionele naaimachines. Dit betekent dat de complete productie – van ontwerpen tot in elkaar stikken –  in eigen huis plaatsvindt. Het grote voordeel hiervan is dat wij snel kunnen leveren. Standaard producten worden binnen 2 werkdagen geleverd en full colour producties binnen 6 werkdagen. Spoed levering? Neem contact met ons op om te overleggen wat mogelijk is.

Kwaliteit en service staan centraal bij Skydancer Express. Wij stellen hoge eisen aan onze producten en zijn niet voor niets de grootste fabrikant en leverancier van Europa!

Showroom

Skydancer Express heeft de beschikking over een grote showroom van 24oo m2, waar wij u van harte uitnodigen voor een afspraak om meer informatie te verkrijgen of om producten te bekijken.

Skydancer op maat of full colour geprint? Klik hier voor de mogelijkheden